NY FAMILJEPJÄS I PRÄSTKULLA I HÖST

I höst blir det dags för Prästkullas andra FAMILJEPJÄS "Dexters nya äventyr". Pjäsen baserar sig på äventyrsböckerna om Dexter Olsson av Michael Wiander från Sverige och har premiär lördagen den 25.11.2023. Föreställningar blir det i november-december. Som regissör fungerar Emma Kullberg.

Vi är speciellt stolta att kunna sätta upp en följetong av vår familjepjäs eftersom den inhiberades 2020 pga pandemin och endast kunde publiceras digitalt. Vi vill att barn och unga ska få lysa på scenen. Tanken är att genom humor, improvisation, lek och sång tillsammans skapa en teaterproduktion. Vi arbetar även för att barnen ska få en grund ifall de senare vill vara med i större produktioner i Raseborg. Barnen ska få vara med genom hela processen d.v.s. vara med att hjälpa med rekvisita, skriva sångtexter, välja dräkter samt våga uppträda inför publik.

Genom bidrag kan vi nu erbjuda unga en möjlighet att kanske för första gången stå på en teaterscen. Vi söker nu unga skådespelare (minimiåldersgräns 8 år). Audition ordnas lö 9.9 kl. 14 i Malmåsa (Nitlaxv. 12, 10600 Ekenäs). Anmälningar till audition samt frågor skickas till annette.strom@gmail.com eller tfn 040-530 5236 senast 7.9.

Ytterligare information av: Annette Ström, producent tfn 040-530 5236, annette.strom@gmail.com Emma Kullberg, emma.h.kullberg@gmail.com

Läs mer om Dexter Olsson Adventures och författaren på hemsidan.